неделя, 27 март 2011 г.

НАРОДЪТ е СМАЧКАН! Това е причината за обира в Сливен! Чакат ни още много по-страшни неща!



Народът е смачкан! Това е причината за обира в Сливен! Чакат ни обаче още по страшни неща! В момента България даже не е капиталистическа държава, България е феодална държава! Ако имаш пари плащаш ток, телефон, кабелна, вода, парно, бензин и за теб не остава. Чакат ни още
по-страшни неща. Преди 2 години в Грузия един влезе с калашник.
Преди 3 години ви казахме, че капитализмът още не е дошъл! Ето днес вече е в Сливен! Утре е в друг град. В другиден в някое село! Капиталистическата БиТиВи потвърждава думите ни: Гледайте ни, за пръв път се случва това в България! И ще видите, че нито една медия няма да говори за причините, какво кара хората да правят престъпления, а ще ни пълнят главите с профила на престъпника и професионалните действия на полицията. Генезисът е в системата на живот - човек за човека е вълк!
По време на социализма, при който 20-30 годишните не са живяли държавата вземеше всичко, но даваше на народа бзплатно здравеопазване, училище, ток и храна на символични цени, всеки работеше, заплатите бяха малки и равни и имаше една огромна средна класа! Това за средната класа е много важно, имаше я. Днес има феодали и един цял един смачкан народ. Ти си от народа, нали! Не вярвам да си феодал!

Карикатура Христо Комарнитски
Това са феодалите. Министър Трайков (по средата) е от средната класа и не може да нарежда на феодалите какво да става. Всичко останало е смачкан народ.
В Министерски съвет вчера имаше пресконференция за цените на горивата! Те ще бъдат замразени за месец.
Журналистка пита: Защо министър Трайков бе отстранен от преговорите след като се изказа против една компания.
Борисов (Картофа): Няма да ви отговоря на този въпрос, защото никой не може да ми каже с кого да водя преговори!
Друга журналистка пита: Какво си говориха министър Дянков и Аллексей Петров за средния бизнес.
Бойко (Картофа) става с думите: Вече ще правим като в Европа, по 2 въпроса на журналист!
Ти схващаш ли за какво става въпрос? Картофа обявява Алексей Петров (Трактора) за най-големия престъпник в държавата, за октопод, а вчера министъра му отива да води преговори с Трактора за малкия и среден бизнес. Е кой ни управлява?
Взето от: Нова Европа

Няма коментари:

Публикуване на коментар